In The Spotlight Frank Live

In The Spotlight Frank Live

Even voorstellen:

Met een voorkeur voor jazzy popmuziek is Frank een zeer veelzijdig entertainer. Met repertoire van onder andere Frank Sinatra, Neil Diamond, Willy Nelson en Michael Bublé heeft Frank reeds vele mensen verrast. Uiteraard ontbreekt ook het Nederlandse repertoire niet. Met repertoire van onder andere André Hazes en René Froger.
Door zijn veelzijdigheid is Frank uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften en tevens als achtergrond zoals bij een huiskamerconcert of een diner.
Frank heeft in diverse landen succesvol opgetreden. Zo trad hij onder andere op in Tenerife, Amerika en op diverse cruiseschepen in de Caribbean.
Na succesvolle theatershows in 2017 en 2019 komt FRANK L!VE terug in Theater het Kruispunt.
Op zaterdagavond 31 oktober vanaf 20.00 uur en zondagmiddag 1 november vanaf 15.00 uur.
Kaarten inclusief welkomstdrankje. Het welkomstdrankje mag mee de zaal in, er zijn tafeltjes gemaakt. Het geeft een fijn huiskamergevoel! Wegens de regelgeving met afstand is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Nu weer een nieuwe single Rijker
Deze veelzijdige zanger wilde graag weer eens een eigen song uitbrengen in plaats van een cover. Het liedje is geschreven door Will Geerling. Ik wilde graag een lekker s’zomers plaatje uitbrengen, en hoop voor de Fans, dat ik daar in ben geslaagd

Website: www.frank-live.nl
Fb Pagina: FRANK! Live


Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes