In The Spotlight bij Dit is Holland Peter La Haye

In The Spotlight bij Dit is Holland Peter La Haye

Peter blijft met dit nummer zijn muzikale pad volgen. En heeft er bewust voor gekozen om de accenten te combineren van disco, salsa & moombahton.  Dit maakt een eigentijds nummer met dat bekende “La Haye sausje”.
 
Maar ook gekeken naar wat op de bühne live goed werkt! Dit alles gecombineerd met elektronische drums en moderne effecten en een geheel live ingespeeld arrangement resulteert tot een lekker ritmische song met veel percussie. Waarbij in deze “feel good song” stil zitten geen optie meer is.

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye (1978), is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een Soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Dagelijks studeerde hij aan zijn repertoire, waarna hij op zijn zestiende zijn eigen weg gaat en solocarrière start. Zijn eerste single “Simpelweg omdat ik van je hou” werd opgemerkt door radio en TV. Hij verscheen bij Call Tv en Nachtrijder en stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes. Naast alle optredens ging Peter zijn eigen nummers maken in zijn studio “Leico Music”. Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een rasentertainer. Door de jaren heen wordt Peter een geliefde gast bij diverse feesten, partijen en evenementen. Van het Gelredome, bruiloft, de kroeg tot aan een buurtfeest met afwisselend eigen repertoire en cover muziek, is het een feestje wanneer Peter La Haye op de bühne staat!

Website: www.peterlahaye.nl

FB Like Pagina: www.facebook.com/peterlahayeI

Instagram: www.instagram.com/zangerpeterlahaye/


Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes