11 Jarige Marissa komt met haar eerste single.

11 Jarige Marissa komt met haar eerste single.

De 11 jarige Marissa van der Woude uit het Groningse Oude Pekela komt met haar eerste officiële single.

De dochter van Ronald van der Woude (Ronald & Aïsha) ging al af en toe met haar vader en Aïsha mee het podium op.  Marissa vond dat het nu tijd werd om haar verjaardaggeld nuttig uit te geven en wilde graag een eigen single opnemen.

Gekozen is  voor een oud gevoelig nummer van Frans Bauer ‘Een Moederhart’ . De productie lag in handen van ANRO productions uit Apeldoorn.

Marissa begon op haar zesde het voorbeeld van haar vader op te volgen.  Tijdens optredens van Ronald en Aïsha zong ze samen met haar vader maar ook solo wel eens een paar liedjes. Naar mate ze thuis meer oefende en vaak bij de repetities van Ronald & Aïsha aanwezig was is er in 2018 thuis een duet met Ronald opgenomen van Elvis Presley  ‘Don’t cry Daddy’ . Hieruit ontstonden er ideeën om ooit zelf eens een solo liedje te gaan opnemen in een echte studio. Deze droom komt nu dan eindelijk uit met een heerlijke tranentrekker van deze zeer jonge zangeres.

Ook moest er volgens de kleine meid een clip bij het liedje “want dat hoort zo”. Hiervoor werd Robert Vegt van RTV Media ingeschakeld, na wat locaties en ideeën te hebben uitgewisseld is een echte videoclip nu ook een feit.

  DJ Janoesj
  Monday 15 April 2019 20:27