Buma/Stemra
bumra sena licentie
Ga naar Buma/Stemra
Webhosting Telco
Webhosting Telco Specialist in streaming heeft al bijna 20 jaar ervaring in streaming. Bij ons kun je terecht voor stabiel, betrouwbaar en betaalbaar streamen. Al onze pakketten zijn te beluisteren over de hele wereld. Daarnaast kun je bij ons direct de Sena en Buma rechten regelen.
Ga naar Webhosting Telco
Donateur van Dit is Holland Radio Zanger Vince
Vince, bekend van de singles “Jij & Ik” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. producer/songwriter Martin Sterken de heerlijke zomerschlager “Lange Hete Zomer”opgenomen. Volgens Vince is het nu de juiste tijd om deze vrolijke plaat te lanceren. ‘Ik ging drie weken geleden naar Martin toe om over een nieuwe single te praten en daarbij presenteerde Martin mij de door hem geschreven schlagersong. Het voelde gelijkgoed en we zijn er met het hele team mee aan de slag gegaan. Martin voelt precies aan waar mijn hart ligt: Nederlandstalige liedjes overgoten met een Duitse sound. Volgens mijn fans past dit genre dan ook het beste bij mij’, onthult Vince.De zomerse sferen komen ook terug in de clip die door cameraman Robert Vegt is gemaakt. We hebben besloten om in ons eigen land de zon op te zoeken en dat is fantastisch gelukt op Texel! Want voor de zon hoef je niet altijd naar het buitenland te gaan’, glundert de uit Leeuwarden afkomstige Vince.
Ga naar Donateur van Dit is Holland Radio Zanger Vince
Martin Sterken
Omdat ik dit jaar meer dan 20 jaar dit mooie vak mag uitoefenen....werd het tijd voor een nieuwe advertentie! Delen bereikt velen! Bij ons geen smijten met dure termen, high-end verkooppraat…maar laat door uw oren, onze successen en de hitlijsten uw mening vormen over ons bedrijf. Hits onstaan niet door de grootte van de mengtafel, marmeren trappen in de ontvangstruimtes of gigantische gebouwen…maar door mensen die weten hoe ze met hun creativiteit om moeten gaan, de doelgroep als geen ander kennen en weten wat er speelt in de markt en hoe daar mee om te gaan. Onze studio’s zijn meer dan goed geoutillieerd en voorzien van zowel het beste uit de digitale, als uit de analoge techniek. Kwaliteit en originaliteit staan bij ons voorop! Wij gaan transparant om met alle artiesten en labels. Niemand krijgt een voorkeursbehandeling…dus kom je net om de hoek kijken?…of zit je al 40 jaar in het vak?….met iedereen gaan wij menselijk om en iedereen krijgt gelijke kansen! Wij houden van mensen…Daar is ons bedrijf, onze werkwijze en ons succes op gebaseerd. Op muzikaal vlak is bij ons -alles- mogelijk, maar wij zijn vooral gespecialiseerd in het volkse repertoire alsmede schlager, polderrock, levenslied, aprés ski, sing-a-song writers en van totaal software aangestuurde produkties tot en met volledig akoestisch opgenomen songs. Alleen het beste is voor ons goed genoeg!
Ga naar Martin Sterken