28 Mei lanceert Jana Adams brengt haar 2de single uit " Lach en leef "

28 Mei lanceert Jana Adams brengt haar 2de single uit " Lach en leef "

Lach en leeft de nieuwe titel zegt al genoeg. Treur niet, maar lach, geniet van het leven nu je kan. Een zeer aanstekelijke song die echt blijft hangen.

Hiermee zal Jana Adams weer heel de zomer door menig luidsprekers weergalmen.


Jana is geboren en getogen in Binkom , haar zoon Diesel is haar grootste trots en oogappel.

Sinds 2019  is Jana door een heel zware periode gegaan, op 1 Januari 2019 verloor ze 1 van haar goede vrienden die uit het leven stapte, voor Jana viel dit verlies heel zwaar, Want naast deze klap, waren er nog emotionele klappen die zij had/moest verwerken.
Ze zocht troost in muziek en schafte zichzelf een karaoketoestel aan waar ze uren haar emoties de vrije loop kon laten gaan.
Tijdens feestjes samen met haar vrienden zongen ze de longen uit hun lijf, Het hielp haar het verwerkingsproces te onderdrukken.
Maar door het vele zingen begon Jana stilaan zin te krijgen in muzikale carrière, want ze droomde al van kinds af om te zingen. In haar jeugd experimenteerde Jana al om een Radiootje met microfoon aan, te gebruiken van haar vriendin, daar namen ze alles mee op, ja nog op cassetjes, waar is de tijd... menige liedjes heeft Jana hiermee opgenomen.

Uiteindelijk in 2020 heeft Jana de stap durven zetten om er toch iets mee te gaan doen, ze vond het alsmaar leuker worden en voelde dat het iets was voor haar.

Jana haar muzikale start begon elke zondag live te gaan op facebook , snel veroverde ze velen hun hart en kreeg ze fans , die haar nog steeds volgen.

De grote stap van live op een schermpje, kwamen optredens vrij snel binnen en de trein vertrok.
Helaas sloeg weer het noodlot toe, Corona. Alles viel stil en noodgedwongen herbegon Jana terug live's te doen op Facebook, haar trouwe fans waren weer van de partij.
 

In 2021 was het dan eindelijk zover , we mochten terug wat optreden en ze werd al meteen een aantal keren geboekt in heel het land
 

In Augustus 2021 werd er dan ook het nummer Zomerlief geschreven door Jana zelf ,
maar door corona was deze blijven liggen tot het goede moment was aangebroken.

En In April 2022 werd het dan eindelijk tijd om de studio in te gaan bij Diego De Mol waar Jana een leuke ervaring beleefde. Zo ontstond haar allereerste eigen geschreven nummer Zomerlief.

  DJ Janoesj
  Thursday 25 May 2023 10:21