5 april 2019 de nieuwe single van Harm Spang

5 april 2019 de nieuwe single van Harm Spang

De zanger uit Coevorden vond het de hoogste tijd om weer eens iets nieuws uit te brengen. Ruim acht maanden geleden lanceerde hij z'n voorgaande single 'Mijn afterparty'. In de tussentijd heeft hij absoluut niet stil gezeten. Hij heeft goed nagedacht over zijn muzikale toekomst en daar is z'n nieuwe single 'Alleen door jou' het resultaat van.

Naast deze nieuwe single is Harm Spang toegetreden tot de artiestenstal van JM Music. Deze platenmaatschappij van Jaman en diens geluidsman Michael Smit heeft hoge verwachtingen van de koers die de 26 jarige zanger wil gaan varen.

'Mijn vorige 4 singles zijn geschreven door Hans Louws. Voor deze productie tekende Louws voor zowel de tekst als de muziek. Samen met z'n team is besloten om de volkse kant op te gaan. Het nummer gaat over de liefde en met de zomer in aantocht kozen we voor een vrolijke insteek. Omdat Spang vond dat de accordeon een belangrijke rol moest gaan spelen was de keuze om een samenwerking met Manfred Jongenelis aan te gaan voor de hand liggend', vertelt Harm Spang die hoopt hiermee de harten van z'n fans te veroveren.

'Manfred is naast een geweldige accordeonist ook een gedreven producer die alles tot in de puntjes perfect uitwerkt. Het is met geen pen te beschrijven hoe hij uit de losse pols speelt met z'n accordeon. Hij kijkt alle kanten op en heeft het instrument volledig onder controle. Ik kreeg gewoon kippenvel op m'n armen', aldus Spang.

  DJ Janoesj
  Friday 05 April 2019 22:33