Andre Pronk - Propeller ( Zoef Zoef Zoef )

Andre Pronk - Propeller ( Zoef Zoef Zoef )

Andre Pronk heeft een nieuwe track; Propeller. Een supervette feestknaller die gaat over zijn handelsmerk; de pet met de propeller! Een dikke beat en een tekst die zo in je hoofd blijft hangen maken van deze plaat zeker veel hitpotentie ! De Vlaardingse feestartiest Andre Pronk heeft een arsenaal aan leuke feesthits op zijn naam staan!
De Cult-Held heeft het elke week reuze druk en gaat van feestje naar feestje. In September is hij ook weer op TV te zien in de SBS6 serie de Alleskunner. Daarnaast is hij samen met producer André Kooiman (AKMP) druk bezig geweest met een gloednieuwe eigen feestplaat! De plaat getiteld; Propeller is een vette feestknaller en gaat over zijn handelsmerk; de pet met de propeller erop. Dit is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een herkenbaar ding van Andre Pronk en zijn speciale propeller-petjes nemen dan ook gretige aftrek door zijn fans. Producer Andre Kooiman kwam met een gaaf idee om hier een dikke feestplaat over te maken en dat is goed gelukt! Een dikke beat en een tekst die zo in je hoofd blijft hangen maken van deze plaat zeker veel hitpotentie!
De plaat is ook weer ondersteunt door een te gekke videoclip gemaakt door Ron de Cameraman, en zit weer vol humor. De clip is te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen. De single “Propeller” is vanaf 1 September 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Andre Pronk gaat als een speer in het Nederlandse feestland en trekt de lijn door met rete commerciele nummers die heel dik klinken en daardoor heel erg opvallen bij alle fans van party muziek!

  DJ Janoesj
  Friday 01 September 2023 06:03