Bekende Nederlandse songwriter John Ewbank schrijft eindejaarshit voor CAMILLE

Bekende Nederlandse songwriter John Ewbank schrijft eindejaarshit voor CAMILLE

Nog nét voor het einde van het jaar heeft CAMILLE nog een cadeautje voor haar fans. Terwijl haar album ‘SOS' al weken bovenaan prijkt in de Album Ultratop Charts, heeft de 21-jarige popster werk gemaakt van nieuwe muziek. Begin november blies CAMILLE iedereen nog omver met vijf spectaculaire én uitverkochte shows in de Lotto Arena. Daar mocht iedereen voor het eerst kennis maken met ‘Licht’, de gloednieuwe single die vandaag, vrijdag 16 december, uitkomt. Voor ‘Licht’ werkte CAMILLE samen met de gerenommeerde Nederlandse songwriter en muziekproducent John Ewbank. Ewbank heeft maar liefst 40 nummer 1-hits op zijn naam staan en is veruit de meest succesvolle liedjesschrijver ooit in Nederland. Met deze song zorgt CAMILLE ongetwijfeld voor goede vibes en natuurlijk voor ‘Licht’ tijdens de koude en donkere winterdagen.

John Ewbank: “CAMILLE’s manager William stuurde me via Instagram een paar liedjes door en ik was meteen onder de indruk van haar talent. Ze inspireerde dermate dat het idee voor ‘Licht’ direct boven kwam drijven. Niet veel later ontmoetten we elkaar dan ook in de studio om deze af te werken. CAMILLE maakte met haar 21 jaar een uitermate evenwichtige indruk op me. Ze is heel gezellig, staat met beide benen op de grond, weet precies wat ze wil en is enorm muzikaal. Het zou mij niet verbazen wanneer ze de Nederlandse harten ook zou weten te veroveren.”

CAMILLE: “Ik ben enorm trots op dit nieuwe nummer en ik moet toegeven dat ik toch wel wat ‘stress’ had die eerste keer bij John in zijn studio. John heeft zowel in Nederland als in het buitenland al met de grootste artiesten gewerkt en heeft meer dan 40 nummer 1-hits op zijn naam staan. Ik ben dan ook vereerd dat hij in mij gelooft en ik hoop dat we in de toekomst nog veel mooie muziek mogen maken samen.”

‘Licht’, de nieuwe single van CAMILLE, is vanaf vandaag, vrijdag 16 december, beschikbaar en te beluisteren via deze link.

  DJ Janoesj
  Friday 16 December 2022 10:44