Ben zo gelukkig in mijn leven is de nieuwe singel van Jeff van Vliet

Ben zo gelukkig in mijn leven is de nieuwe singel van Jeff van Vliet

De in Amsterdam geboren Jeff van Vliet is totaal geen onbekende meer in Nederland Artiestenland. Hij begint het voorjaar van 2019 met een prachtig nummer met de titel  “Ben zo gelukkig in mijn leven” dit nummer heeft Jeff van Vliet samen met Frank van Etten geschreven en is geproduceerd in de studio van Melody Music Sound in Apeldoorn.

In Frankrijk spreekt men over een chanson, in Amerika over de blues. Hier in Nederland hebben we het over het levenslied. Het zijn allemaal benamingen voor een liedjes repertoire waarin het alledaagse leven in al z’n herkenbare eenvoud wordt bezongen. Dat kan variëren van onvoorwaardelijke liefde en innig geluk tot groot verdriet en andere trieste narigheid. In de loop der jaren heeft het levenslied zich ontwikkeld tot een populaire stijlvorm. Het heeft talloze grote namen voortgebracht, waaronder ook die van Amsterdammer Jeff van Vliet.

Jeff heeft in de afgelopen jaren al diverse eigen nummers uitgebracht O.a. “ t’ Is niet mijn fout” “Last Minute” “Uit de weg” en “Voorbij”

Nu jaren later en diverse ervaringen rijker van O.a. het Tv optreden in Bloed Zweet en Tranen en veel radio interviews, kwam ik in aanraking met Frank van Etten, waar ik een contract tekende en vervolgens dit prachtige nummer “Ben zo gelukkig in mijn leven” opnam Mijn passie is zingen en dat probeer ik gewoon zo goed mogelijk te doen. Ik zou het prachtig vinden als de mensen mijn nieuwe single ook zo mooi zullen vinden, aldus een trotse Jeff van Vliet.

  DJ Janoesj
  Wednesday 27 March 2019 10:14