Paulus Horsthuis Carnaval staat voor de deur, dus mag “De Glasvezelmonteur” niet ontbreken

Paulus Horsthuis Carnaval staat voor de deur, dus mag “De Glasvezelmonteur” niet ontbreken

Zanger Paulus Horsthuis heeft in 2018 het nummer “De glasvezelmonteur” opgenomen en uitgebracht.

Een leuk nummer wat tijdens feesten het altijd erg leuk doet. Tijdens carnaval heeft Paulus Horsthuis het druk en vraagt men altijd of hij dat lied ook even wil doen.

Dus eigenlijk is het een carnavalsnummer geworden, en dat vind deze oud Brabander helemaal leuk. In het dagelijkse leven is Paulus ook glasvezelmonteur

en doet dit in Nederland en Duitsland. Dus een drukke baan. Daarom vind hij het dan ook zo mooi, om over zijn eigen werk, wat hij met heel veel passie en plezier doet te zingen.
 
Paulus Horsthuis werd geboren in de stad Tilburg en verhuisde kort daarna naar Breda en later naar s’Hertogenbosch.

Een echte Brabander dus waar vele artiesten wonen en ook hij was artiest, en trad met grote regelmaat op. Daar in Brabant werd hij vader van 2 zonen,

maar deze relatie hield geen stand en Paulus besloot te vertrekken vanuit Brabant. Naar Drenthe naar het mooie Emmen.

Daar pakte hij naast zijn werk ook weer het zingen op maar door privé omstandigheden moest Paulus stoppen met zijn zang carrière en deed even niets meer. 

Tot hij in 2017 zijn huidige vrouw ontmoette, deze wist hem zover te krijgen om opnieuw te beginnen met zingen, na 12 jaar niets te hebben gedaan.  
 
En met succes want in 2018 kwamen maar liefst 2  nieuwe singles uit van Paulus Horsthuis,  “Het leven is een feest” en even later dan  “De glasvezelmonteur”   
 
De reden dat hij nu deze single weer in promotie  Doet, heeft puur te maken dat hij terug is van  weggeweest en er weer met volle moed tegen  aan gaat.
 

Promotie: Willem de Bie Music Promotion

  DJ Janoesj
  Wednesday 22 January 2020 11:44