Daniël Metz lanceert nieuwe single Het is jouw lach

Daniël Metz lanceert nieuwe single Het is jouw lach

De naam Daniël Metz is inmiddels al aardig ingeburgerd in de Nederlandse muziekwereld. Al vele jaren verzorgt deze Amelander veel werk op de achtergrond.

In zijn eigen studio ‘Daniël Metz Music’ produceert hij orkestbanden voor tal van artiesten. Daarnaast maken veel toonaangevende opnamestudio’s gebruik van zijn kwaliteiten,

waaronder het inspelen van 150 tot 200 accordeonpartijen per jaar. In 2018 bracht Daniël de single ‘Tik 'm aan’ uit. Vanwege het grote succes lanceerde hij in datzelfde jaar de opvolger ‘Jagen door de sneeuw’.
 
De ex-accordeonist van The Mon Amour Band had een agenda vol met optredens, maar die vielen vanwege de coronacrisis allemaal weg.

‘Er kwam dus meer ruimte in m’n agenda. Ik dacht dit is een goed moment om het vrolijke nummer ‘Het is jouw lach’ uit te brengen. Femke Reuvers schreef de pakkende tekst

op een lied van Odair José. Omdat er ook al 3 jaar een bewerking van Bjarne Liller op de plank lag is ‘Dans nog een keer met mij’ als tweede track toegevoegd’, glundert Daniël.
 
‘Het is jouw lach’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 27 mei 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren.

De clips van beide nummers zijn te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Daniël Metz

  DJ Janoesj
  Saturday 30 May 2020 00:25