Danny & Friends - Christmas time is Coming

Danny & Friends - Christmas time is Coming

Deze kerstsingle van de nieuwe formatie Danny & Friends is werkelijk een lied om in te lijsten en zou zomaar de kerstplaat van het jaar “2022” kunnen worden.

Alles klopt aan deze mooie kerstplaat en bij de eerste noten raak je al geboeid. De prachtige stemmen brengen je meteen in een fijne kerstsfeer met een hoog feelgood gehalte.

“Danny Ferdinandus” is geen onbekende in de muziekwereld. Hij werkte onlangs nog met Tom E Morisson uit London met zijn eigen song “Feel your love”.  
Danny & Friends (Willeke and Hilleke) zijn ook collega’s van elkaar en werken met kinderen in het onderwijs.

Ze begeleiden samen met Danny oa het kinderkoor op school en hebben speciaal voor de kinderen ook een Nederlandse tekst gemaakt.

Dit kerstlied zal in deze donkere dagen iedereen aanspreken omdat het hoop en een warm gevoel geeft. Hopelijk zal door te luisteren voor iedereen het licht gaan schijnen in deze donkere tijden.

Danny & Friends hebben de smaak te pakken en zijn bezig om een geheel eigen repertoire te schrijven met een geheel nieuw eigen geluid. Geniet van deze mooie kerst CD single die zij echt met hun hart zingen want kerst is de mooiste tijd van het jaar.
De sfeervolle clip is ook nog een lust voor het oog.

Fijne feestdagen
Danny & Friends

  DJ Janoesj
  Saturday 03 December 2022 13:02

Open/Sluit
Verzoekjes
  • {{ verzoekje.user }}: {{ verzoekje.verzoekje.artist }}
    - {{ verzoekje.verzoekje.number }}
    {{ verzoekje.verzoekje.message }}
Er zijn geen verzoekjes