Dik & Gezellig maakt megaklapper van BZB publiekslieveling ‘Koning Pintenman’

Dik & Gezellig maakt megaklapper van BZB publiekslieveling ‘Koning Pintenman’

Dat de mannen van Dik & Gezellig steeds meer terrein winnen in Nederland is een feit. Vrijwel elk weekend staat het bonte gezelschap wel ergens geboekt in Nederland. Vooral bij schuurfeestjes in boerendorpjes worden de heren als helden ontvangen. Dat is ook precies de doelgroep waar ze het voor doen. Gewoon lekker uit je dak gaan met een glaasje bier in de hand. Daar draait namelijk in grote lijnen hun nieuwe megaklapper ‘Koning Pintenman’ op. Vanzelfsprekend verschijnt de single wederom op hun vertrouwde label Rood-Hit-Blauw.

De primeur vond afgelopen mei al plaats tijdens het Bloklandfeest in Nieuwveen. Op dat moment was de demo van ‘Koning Pintenman’ al gereed. Toch liep het allemaal iets anders dan gepland vanwege familieomstandigheden bij hun producer. In goed overleg werd besloten om de lancering uit te stellen. Overigens zijn de beelden van de spectaculaire clip ook op dat festijn geschoten. Je ziet dat ze arriveren, zich omkleden, de make-up ingaan en vervolgens het publiek hélemaal gek maken met deze bewerkte publiekslieveling van de BZBband uit 1998.

‘Het is elke keer weer een uitdaging om iets nieuws te bedenken. ‘Koning Pintenman’ is zo’n plaat die vooral op het platteland bekend is. Omdat we alle vier ook nog werkzaam zijn in de evenementenbranche weten we dat dit lied altijd kan rekenen op veel response van de mensen in de tent of zaal. Wij vonden dat deze wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Een bekende  DJ heeft de onvervalste Dik & Gezellig beat er onder gezet zodat de mensen vanaf het eerste moment ons herkennen. Op dat deuntje gaat iedereen bewegen. Kortom missie geslaagd’, aldus Dik & Gezellig.

De CD single 'Koning Pintenman’ is vanaf 28 september 2022 overal verkrijgbaar. De clip, geproduceerd door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dik & Gezellig ‘Koning Pintenman’…..Een Rood-Hit-Blauw productie!

  DJ Janoesj
  Wednesday 28 September 2022 08:15