Een lang gekoesterde wens van het Vlaamse duo Berritta en Yves is in vervulling gegaan met de release van hun nieuwe album ‘’Onze Droom’’.

Een lang gekoesterde wens van het Vlaamse duo Berritta en Yves is in vervulling gegaan met de release van hun nieuwe album ‘’Onze Droom’’.

Een lang gekoesterde wens van het Vlaamse duo Berritta en Yves is in vervulling gegaan met de release van hun nieuwe album ‘’Onze Droom’’. Mede dankzij de hulp en steun van hun inmiddels overleden ouders besloot het duo om een nieuw album op te nemen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Ruim een jaar hebben zij samen met Manfred Jongenelis keihard gewerkt aan het nieuwe album, en laten dan ook weten zeer trots te zijn op het schitterend eindresultaat.
Als voorloper van dit album ('Onze droom') verscheen onlangs hun splinternieuwe single 'Wat jullie ons hebben gegeven. Berritta en Yves laten weten dat het trotse gevoel dat hun ouders hun gaven de insteek was van 'Wat jullie ons hebben gegeven’. Zo is het liedje ontstaan. De pakkende tekst is geschreven door Manfred Jongenelis. Sinds de samenwerking die we twee jaar geleden zijn aangegaan met hem hebben we het gevoel dat we daar goed zitten. Hij is een echte topper', en we zijn zeer tevreden over de productie van de single en het album vertelt Berritta.  Diverse topmuzikanten waaronder Manfred Jongenelis, Marcel Fisser, Martijn de Laat hebben hun medewerking hieraan verleend. Als backing vocals droegen Jody Pijper, Sharona Jongenelis en Manfred Jongenelis een steentje bij.
Op het album‘’Onze droom’’ zal de muziekliefhebber een gevarieerd aanbod songs terugvinden. Naast de reeds eerder uitgebrachte nummers zijn ook acht nieuwe tracks toegevoegd aan het album, die merendeels geschreven zijn door Manfred Jongenelis. De andere liedjes werden voorzien van een nieuwe tekst door Jan Floren. Kortom, er is hard gewerkt om de veelzijdigheid van dit altijd sympathieke en uiterst charmante koppel, volledig tot uitdrukking te laten komen op dit schitterende album dat via JC-Records op de markt wordt gebracht.
Het complete team achter Berritta & Yves bestaande uit promotor & platenbaas Jolanda Clement (JC Event & JC Records), tekstschrijver/ producer Manfred Jongenelis & zangcoach Jody Pijper zijn dan ook supertrots op het schitterende eindresultaat, en zijn zeer benieuwd naar de reacties van de radiostations en de fans van het Vlaamse duo.
Het nieuwe album zal medio 8 april zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Plug en promotie in Nederland en België zal verzorgd worden door Jolanda Clement van JC Records/ JC Event/ JCTravel./ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738/ https://www.jcevent.nl.   

 

               

  DJ Janoesj
  Sunday 07 April 2019 19:58