Fred van Gerven presenteert feestplaat met een vette beat

Fred van Gerven presenteert feestplaat met een vette beat

In navolging van z’n in 2019 gelanceerde single ‘Leven hier met jou’ presenteert Fred van Gerven op 2 september 2020 de opvolger ‘De ware in de zomerzon’.

Het plaatje komt weer uit bij Rood-Hit-Blauw. Met  Ronald  Visch  van  dit  platenlabel  uit Nijkerk  ging  Fred  in 2019  een samenwerking aan waarover hij zeer te spreken is.

De  uit  Schiedam  afkomstige  entertainer  werkt  inmiddels  al  zes  jaar  vol  tevredenheid  samen met Studio  Sonic  Solutions  ( Joris  van  Dijk  en  Michel  Clerx )

‘We hebben gekozen vooreen compleet nieuw product waarvoor Pascal de Vormer de tekst heeft geschreven. ‘De ware in zomerzon’  is  een  feestplaat  van  jewelste  met  een  vette  beat. 

De  accordeonpartijen  zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Daar ben ik zo superblij mee. Door zijn inbreng word je als het ware uit de stoel getrokken.

Ook van de beat die als een rode draad door het nummer loopt word ik vrolijk’, glundert Fred. Fred is enorm enthousiast overde samenwerking met zijn team

en alle overige mensen die het voor hem mogelijk maken telkens een mooi produkt uit te mogen brengen maar uiteraard gaat zijn dank ook uit aan alle radiostations die de track(s)draaien.

  DJ Janoesj
  Wednesday 02 September 2020 08:31