Gerrit Boks brengt een nieuwe single uit ”Je handen je heupen”

Gerrit Boks brengt een nieuwe single uit ”Je handen je heupen”

een vrolijke meezinger. Begin 2013 lanceerde de zanger, die in Apeldoorn een Autobedrijf runt, zijn debuutsingle “Genieten dat is wat ik wil” Deze werd luidkeels meegezongen bij zijn optredens en sindsdien heeft hij de smaak te pakken. Gerrit Boks bracht daarna “Vandaag dat is mijn dag” en “Zomerzon” en “Blijf bij mij de hele nacht” uit en nu dan zijn nieuwe single “Je handen je heupen”

Al weer 6 jaar en 5 singles verder komt hij met een heerlijk nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten, dat had deze ondernemer nooit verwacht toen hij daaraan begon. Het was eigenlijk gewoon een geintje maar leverde veel succes op, een geintje waar hij zich helemaal in kan uitleven, naast zijn drukke werk in de autobranche.

Boven zijn eigen auto bedrijf in Apeldoorn zit Frank van Etten met zijn Melody Music Sound gevestigd dus is het makkelijk binnen stappen bij Frank. En zo kwamen ze al snel tot het besluit om weer eens een nieuw nummer te maken. Samen gingen ze zitten voor een tekst en werd “Je handen je heupen” geboren. Gerrit Boks en zijn team hebben er heel veel vertrouwen in dat ook dit nummer veel gehoord zal worden in Nederland op diverse radiozenders, want Gerrit Boks start in ieder geval het voorjaar meteen met een heerlijk vrolijk nummer.

  DJ Janoesj
  Monday 25 March 2019 23:10