Gewoon Yorrick - Ik zie je wel zitten

Gewoon Yorrick - Ik zie je wel zitten

Op 9 februari brengt zanger en entertainer Yorrick Schotten bekend als Gewoon Yorrick zijn nieuwe zomerse hit ‘Ik Zie Je Wel Zitten’
Yorrick heeft samen met het team van Royal Music Productions de hit van René Froger uit 1985 in een nieuwe jasje gestoken. Een knaller van een nummer met een Nederlandstalige-Country invloeden. Een nummer wat niet meer uit je hoofd gaat! Yorrick Schotten (Alkmaar, 14 februari 1997) komt in 2019 bij het publiek naar boven nadat hij zijn eerste singel ‘Blind Voor Liefde’ uitbracht.
Na 4 weken op nummer 1 in diverse lokalen top 40’s besluit Yorrick zijn weg te vervolgen, en komt in 2020 het vrolijke ‘Alles Met Je Delen’ uit.
Yorrick bracht al meerdere nummers live ten gehoren zoals de nummers Engelbewaarder en Kali, maar inmiddels spreidt hij zijn muzikale vleugels door naar het country genre. Yorrick is jaarlijks te vinden op diverse braderieën en festijnen, ook voorziet hij het TAS Festival jaarlijks van live muziek. En nu is er  zijn nieuwste single: Ik Zie Je Wel Zitten! Een enorme zomerknaller met een melodie die niet meer uit je hoofd gaat!

  DJ Janoesj
  Friday 09 February 2024 10:37