Jaman brengt nieuwe single uit op eigen label JM Music

Jaman brengt nieuwe single uit op eigen label JM Music

Als eerste productie op het JM Music label verschijnt de nieuwe single ‘Zoals ‘t toen was’ van Jaman Zanger. Vele jaren stond Jaman onder contract bij Berk Music. Omdat hij samen met z’n geluidsman Michael Smit toch al vaak alles op een presenteerblaadje aanleverde bij Berk Music besloten Jaman en Michael de stap te nemen om een eigen platenlabel op te richten. Naast Jaman maken Spang, William Burg en Jeffrey Pasie deel uit van JM Music.

Net zoals z’n vorige single ‘Al ben je voor een dubbeltje geboren’ is ook ‘Zoals toen het was’ opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. De keuze om met Manfred in zee te gaan was voor Jaman niet zo moeilijk.

‘Elf jaar geleden heb ik ‘Jij bent een leuke meid’ bij Manfred opgenomen. Ondanks dat ik daarna vele jaren onderdak vond bij Waylon van der Heijden, bleef ik de sound van Manfred mooi vinden. Hij is net zoals Waylon heel sterk in het produceren van liedjes. Overigens was én is de band met Waylon nog heel erg goed’, meldt Jaman.

‘Zoals ’t toen was’ lag al ruim vier jaar op de plank. Het nummer is geschreven door Hans Louws en past perfect in het verlengde van wat de fans van hem verwachten.

‘Ik ga dus terug naar mijn roots. Dat is ook de insteek van het nummer. Het gaat over een eerdere liefde. De relatie is stuk gegaan en na verloop van tijd wil je haar toch weer terug. Al met al een 100% Jaman plaat. Ik weet zeker dat in mijn fans daar niet mee teleurstel’, meent Jaman.

https://youtu.be/R9KEBuJjbl8

  DJ Janoesj
  Friday 15 March 2019 08:35