John Heesakkers – Wanneer Dans Jij Met Mij

John Heesakkers – Wanneer Dans Jij Met Mij

Kleine feestjes, leuke partijtjes , dat is aan John Heesakkers niet meer besteed! De Limburgse zanger, geboren en getogen in Hoensbroek is klaar voor het grotere werk.
Zijn vorige hits ‘Layla’ en ‘Als Je Ogen Niet Meer Spreken’ worden goed ontvangen bij het grote publiek. Zowel de performance en sound van deze sympathieke zanger, worden steeds volwassener en professioneler!Met louter top mensen om zich heeft John met zijn team weer een mooie zomerse hit geproduceerd dat luistert naar de titel ‘Wanneer Dans Jij Met Mij’.
Deze alweer 19de single is wederom geproduceerd door Sonic Solutions uit Roosendaal. Credits gaan ook uit naar Natasja van Toom (backing vocals), Hans Louws (tekstschrijver) en Daniel Mets (accordeon). Met ; Wanneer Dans Jij Met Mij’ hoopt Heesakkers weer een veel mensen blij te maken en menig feestje te voorzien van top entertainment! Voor de thuisblijvers is deze single voorzien van een geweldige videoclip . Ook deze productie valt weer onder het label van Hit It! Music.

  DJ Janoesj
  Thursday 11 August 2022 22:15