Johnny Gold ft Bertus Staigerpaip - Vrijdagmiddag begint ut al

Johnny Gold ft Bertus Staigerpaip - Vrijdagmiddag begint ut al

Hoog op het verlanglijstje van Johnny Gold stond een echte boerenrock productie, oftewel de sound van o.a Status Quo maar dan met een hele dikke feestelijke “Gold Saus”. Zelf had
hij daar nou niet echt verstand van, dus klopte Johnny op de  deur van de Brabantse Rock Legende Bertus Staigerpaip met de vraag om zijn muzikale hulp bij deze nieuwe track.
En die hulp die kreeg hij, en niet zo’n beetje ook !!!! Niet alleen de dampende en stampende gitaarpartijen maar ook de backing vocals nam Bertus in deze productie voor zijn rekening. Als je Johnny Gold, Koning van de feestmuziek, met een muzikale touch van de enige echte Brabantse Boerenrock legende Bertus Staigerpaip in één productie weet te vangen, dan kan het uiteindelijke resultaat alleen maar betekenen dat Nederland en België voorbereid moeten zijn op rondvliegende daken en tentzeilen. Alleen deze keer niet veroorzaakt door een tropische storm, maar door het geluid wat uit de speakers beukt en de reactie van de feestende meute die volgt !!! “Vrijdagmiddag begint ut al” is een track dat het weekendgevoel nog nooit zo heeft samengevat zoals het nu door die ouwe feestjuiner is gedaan. Met de vette sound van een rockgitaar en een feestelijke accordeon heeft producer Dylan van der Feen de twee muziekstijlen samengebracht tot een ultieme feestplaat, die in alle kroegen, tenten en festivals tijdens het komende Apreski en Carnavals feestseizoen als een wervelwind door Nederland en België zal razen … en zeg alsjeblieft nooit dat we je niet gewaarschuwd hebben !!!!!

  DJ Janoesj
  Wednesday 01 November 2023 05:42