Jordy Carrero bezingt schijnbaar onbereikbare liefde in ‘Hey Meisje Hey’

Jordy Carrero bezingt schijnbaar onbereikbare liefde in ‘Hey Meisje Hey’

De 23-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 6e single uit genaamd ‘Hey Meisje Hey’.  
 
Peter La Haye is weer verantwoordelijk voor de compositie en productie van dit heerlijke, zomerse, uptempo nummer. De tekst komt van Chris Cohen en de opnamen vonden plaats bij La Haye Sound Producties.  
 
De single ‘Hey Meisje Hey’ gaat over een schijnbaar onbereikbare liefde, waarvoor Jordy alles doet om haar te veroveren. 'Je hebt allemaal toch wel eens meegemaakt dat je iemand tegenkomt die je echt heel leuk vindt, maar dan niet beschikbaar is? Daar gaat het liedje een beetje over', aldus Jordy.   Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en bijbehorende videoclip zullen zijn als hijzelf.  
 
De release wordt weer verzorgd door het label TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.  
 
Jordy Carrero is sinds 2016 professioneel bezig in de muziekwereld en gaat voor zijn 1e single meteen een  samenwerking aan met Peter Koelewijn en speelt met de single ‘Beestjes’ meteen in op de Pokémon Go hype.   
 
In 2017 volgt de succesvolle single ‘Hier Ver Vandaan’, die hem niet alleen in Nederland bekendheid brengt, maar ook over de grens zoals in Spanje, België en Duitsland. Hierna volgt het zomerse, uptempo ‘Amor da Minha vida‘ die het goed gedaan heeft op de diverse radiostations.  
 
In 2018 krijgt Jordy een zoon en brengt het prachtige liefdevolle ‘Jij bent mijn zoon’ uit. Deze single beschrijft het gevoel van liefde zoals je die alleen voor je kind kunt voelen en de verwondering wat zo’n klein mensje met je doet’, aldus Jordy. Afgelopen januari verrast Jordy met het vrolijke, uptempo ‘Alles', een lied dat gaat over liefde en vriendschap en de wens dat wat hem betreft de Wereld wel wat liefdevoller mag worden

  DJ Janoesj
  Wednesday 10 April 2019 11:42