Mariƫlle Flens Grote Meisjes Huilen Niet

Mariƫlle Flens Grote Meisjes Huilen Niet

Wat gebeurt er na de korte roem van een tv-optreden? Voor Mariëlle Flens geldt: alles. Omdat alles voor haar open ligt sinds er stoelen draaiden in de bekendste talentenjacht op televisie. Op vrijdag 25 januari 2019 lanceert de Almeerse met Amsterdamse roots de videoclip van haar eerste solosingle ‘Grote Meisjes Huilen Niet’, geproduceerd door Wessel van Deursen. Naast dat de single op alle grote muziekstreamingsdiensten is te beluisteren, is ook de bijhorende videoclip nu online.
 
“Het liedje is voor mij een bladzijde die ik om wil slaan”, licht Mariëlle Flens de eerste single toe. “Het gaat over de labels die je opgeplakt krijgt als je opgroeit met een groot verlies terwijl je nog niet eens weet wie je bent en wilt zijn.”
 
Tijdens haar tv-optreden was de jonge zangeres een opvallende kandidaat, vanwege haar jeugd. Ze groeide op zonder haar ouders en dat ging op het scherm gepaard met heftige emoties en een traan hier en daar. Huilen moet ook kunnen, vindt de Almeerse: “Verdriet hoort gewoon bij het leven en dat mag er zijn.”
  DJ Janoesj
  Wednesday 20 March 2019 23:12