music-entertainment i.s.m Dit is Holland Radio Presenteren u Berry Cline

music-entertainment i.s.m Dit is Holland Radio Presenteren u Berry Cline

Geboren in Ter Apel, provincie Groningen. Getrouwd, vader van 2 dochters. Later gescheiden en door nieuwe liefde verhuisd naar Duitsland.
Als kind zat bij Berry de muziek al in zijn genen. Ofschoon hij geen noten kan lezen, bespeeld hij op zijn gevoel vele instrumenten en zeer overtuigend.
Zijn vader was zijn grote motor en zijn grote vriend. Heeft al op vele evenementen gestaan. Zelfs al in de eerste beroemde talentenjacht op tv  van Nederland bij Hennie Huisman.
Maar door zijn toenmalige huwelijksproblemen heeft hij het voor gezien gehouden. Hij koos ervoor om er voor zijn beide dochters te zijn.
En het overlijden van zijn vader heeft Berry erg geraakt. Vanaf Berry woonachtig in Duitsland is heeft zijn huidige vrouw hem weer aangespoord om het muziek weer op te pakken.
En met succes. Berry heeft weer plezier in het zingen. Treed overal weer geregeld op en heeft net zijn nieuwste single: ,, Mexican Lady'' bij Fiesta Records uitgebracht.
En voor de toekomst zijn er ook al weer plannen om een paar Engelstalige covers in een volledig nieuw jasje uit te gaan brengen bij Dotown Records.

  DJ Janoesj
  Tuesday 21 June 2022 15:40