Nieuwe Single "Limbo" van Stef Horn featuring Lange Frans

Nieuwe Single "Limbo" van Stef Horn featuring Lange Frans

Met trots kondigt Stef Horn zijn nieuwe single "Limbo" aan, een samenwerking met niemand minder dan Lange Frans. Deze zomerse plaat is het resultaat van een schrijfkamp waarin de creatieve chemie tussen beide artiesten duidelijk naar voren kwam. Tijdens het schrijfkamp zijn er een aantal liedjes ontstaan, maar "Limbo" stak er met kop en schouders bovenuit. Stef vertelt: " Toen we eenmaal de melodielijn hadden liggen ging het schrijven heel snel. De volgende ochtend kwam Frans aanzetten met zijn rap stuk en dat klopte als een klok. Het voelde gewoon goed."
"Limbo" belooft het feestje van deze zomer  worden met zijn aanstekelijke melodie. De bijbehorende videoclip mede dankzij de indrukwekkende dans- en acteerkunsten van Anne Elise Wouters. Stef is enthousiast over het eindresultaat: "Het is altijd leuk om het randje op te zoeken buiten je comfortzone en daar dan heel enthousiast over te kunnen zijn."
De single is vanaf vandaag beschikbaar op alle streamingplatforms. Beleef de zomer van 2024 met "Limbo" en geniet van de unieke samenwerking tussen Stef Horn en Lange Frans.

  DJ Janoesj
  Monday 08 July 2024 15:08