Populiare Partyband ‘SWOOP’ onthult nieuwe samenstelling

Populiare Partyband ‘SWOOP’ onthult nieuwe samenstelling

Gisteravond werd tijdens de opname van ‘De Vlaamse Top 10 van MENT’ in het Plopsa Theater in De Panne de nieuwe samenstelling van één van Vlaanderens populairste partybands SWOOP aan de buitenwereld prijsgegeven.  
 
Kim, Nathalie en Dorien zeggen hun leven als SWOOPgirl vaarwel en geven de fakkel door aan Joyce, Yenna en Aurélie die op hun beurt worden verwelkomd door ‘ancien’ Eva.
 
Eind vorig jaar was Kim Ghyselinck al de eerste die de band noodgedwongen verliet. Kim was maar liefst 18 jaar SWOOPgirl, ze stond mee aan de wieg van haar geliefde SWOOP. Een leven als SWOOPgirl is behoorlijk intensief en eist nagenoeg ieder vrij momentje in de agenda op. Na de geboorte van haar dochtertje begon Kim te beseffen dat ze meer tijd wilde investeren in het moederschap en dat het voor haar niet meer te combineren viel met haar passie.  
 
“Swoop betekende voor mij véél meer dan ‘gaan optreden’. Eens je bij Swoop hebt gezeten besef je dat die vrolijke bende écht een deel van je familie is geworden. Ikzelf heb 18 jaar het geluk gehad om swoopgirl te mogen zijn en daar ben ik heel trots op. Ik ga het uiteraard zéér hard missen maar het ene geluk wordt nu ingeruild voor een ander geluk, mijn kleine Lilou. Ik wens de nieuwe Swoopformatie héél veel geluk én zéér veel werk toe. Liefs Kimmy”

  DJ Janoesj
  Thursday 11 April 2019 21:48