Rene Schuurmans heeft heb weer de hele nacht liggen dromen

Rene Schuurmans heeft heb weer de hele nacht liggen dromen

“Tik dit jaar de 55 alweer aan”, zo liet
 René Schuurmans onlangs weten op de social media.

Nadat hij kortstondig een duo vormde met zijn zus Astrid, ging Schuurmans ruim 15 jaar geleden solo en tekende hij voor liedjes als ‘Op de Griekse Toer’ (2003), ‘Hela Ho’ (2004), ‘Als Ik Haar Zie’ (2004), ‘Ik Kom Naar Huis (2004), Samen (2005), Diep In Mijn Hart (2006) en ‘Zomaar Verliefd’ (2006) waarna in 2007 de klapper én landelijke hit ‘Laat De Zon In Je Hart’ verscheen.

Z’n eerste liedjes zijn nog altijd erg populair en zouden misschien ooit nog ’s in een hedendaags jasje kunnen worden gestoken? Samen met Pieter van Schooten werkte de Brabander aan de tekst, compositie en productie van zijn nieuwe single ‘Ik Heb Weer De Hele Nacht Liggen Dromen’. De opvolger van de afgelopen november verschenen single ‘Zelfs Ik Heb Iets Teveel Gedronken’

biedt naast zing- en springgarantie dit keer ook hoge dosis swinggarantie, zo is te lezen op zijn website. En dat laatste klopt zeker want het precies 3 minuten durende liedje swingt lekker en heeft een orkestrale feel waarin een belangrijke rol voor de blazers (Ruud Bruels & Martijn de Laat) is weggelegd.

  DJ Janoesj
  Friday 10 May 2019 12:52