Robbie Kee raakt met ‘Al mijn dromen’ de gevoelige snaar!

Robbie Kee raakt met ‘Al mijn dromen’ de gevoelige snaar!

Robbie Kee heeft een zangcarriere en in het verleden een eerste solo single uitgebracht, deze single werd redelijk goed  ontvangen
Het was Matthias Woerdman die Robbie in contact bracht met producer Marco Luesink en platenlabel Rood-Hit-Blauw. ‘Omdat ik aangaf dat ik mijn solocarrière professioneel nieuw leven wilde inblazen noemde Matthias de naam Ronald Visch en Marco Luesink. De gesprekken die ik met hen voerde waren hartstikke goed. Inmiddels hebben we een route uitgestippeld voor komende tijd en is m’n eerste single ‘Al mijn dromen’ een feit. Het resultaat is een deels autobiografische ballad die ik samen met mijn vrouw Marjolein Reekers heb geschreven. Ik heb met een scheiding te maken gehad en stiekem zit er wel een kern van waarheid in het liedje. Na die vervelende periode kwam Marjolein in mijn leven die de zon weer heeft laten schijnen. Al mijn dromen zijn door deze geweldige vrouw uitgekomen en alles is goed gekomen’, glundert de 50 jarige zanger uit Apeldoorn.

In ieder geval blijft het niet bij deze single. ‘We hebben afgesproken dat we drie nummers op gaan nemen én uitbrengen. Daarna gaan we kijken wat het mij heeft gebracht en wellicht nog gaat brengen. Dat is de insteek van deze samenwerking. Vooralsnog staan onze neuzen dezelfde kant op’, aldus Robbie.
De clip is volgens Robbie geen huis-, tuin- en keukenclip! alles is uit de kast gehaald om de clip een professionele look te geven

De CD single “Al mijn dromen’  is vanaf 27 november 2019 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.   

  DJ Janoesj
  Thursday 25 May 2023 17:32