Rox van Driel krijgt “Visite”. En dat loopt NET even anders dan normaal!

Rox van Driel krijgt “Visite”. En dat loopt NET even anders dan normaal!

Al een aantal jaar timmert de goedlachse zangeres uit de Betuwe aan de weg. Keer op keer bereikte ze met haar singles bescheiden successen. Dus ging ze samen met haar producer weer de studio in voor een waardige opvolger. Daar werd besloten om de stoute schoenen eens aan te trekken: Voor het eerst in haar solo carrière een cover opnemen. En dan meteen “Out-of-the-box”. Dus: Meezingen, en uitermate geschikt voor radio, feestjes, maar ook in de feesttenten.

Gekozen werd om de hit van Lenny Kuhr, Visite, in een nieuw jasje te steken. De originele tekst werd een beetje aangepast, en daarmee klaargemaakt voor nu. Een echt sausje dat feest uitstraalt, en daar is ie: Visite van Rox van Driel. Rox vertelt: “Ik vind het eigenlijk wel erg spannend. Lenny Kuhr is een van mijn favoriete zangers, en vroeger zongen we thuis dit liedje al. Alles is uit de kast getrokken om er een pakkende versie van te maken”.

Voor de videoclip heeft Rox al haar vrienden opgetrommeld om samen een uniek avontuur te beleven. De clip werd opgenomen in Kasteel Ophemert, en is zeker de moeite waard om te bekijken.

Geniet en zing mee met een klassieker van formaat, in n eigentijds jasje.

  DJ Janoesj
  Wednesday 13 March 2019 10:29