Sister Sister lanceren nieuwe singel

Sister Sister lanceren nieuwe singel

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Zuid Oost Drenthe. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf!  Geen repertoire is hun beide vreemd want of het nu gaat om de meezingers – rock – soul – country  Nederlands of Engelstalig.
Allround inzetbaar  en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en  Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet.  In 2018 scoorde ze in vele lijsten met “ Another Fast Love” . Nummer is genomineerd voor een Music Award bij een vooraanstaand radiostation in Amerika . Ook scoorden ze hoog in het landelijke TV programma “ The winner takes it all ..” 
en waren ze te gast in o.a. Toppers van Oranje – Artiestenfestival – De Deure.  Nu in 2019 komen ze met wederom een compositie van P{eter van der Veen. Hij schreef het aanstekelijke “Daydreams”. Afgelopen zaterdag in een bomvolle “Boogie Bar”te Emmen in première gegaan en vanaf vandaag beschikbaar als cd - te downloaden en streamen. De reacties zaterdag waren geweldig. Met DAYDREAMS weten de zussen zeker dat er nieuwe fans zullen worden toegevoegd en dat de agenda ook de komende zomer weer vele optredens zal brengen in binnen- en buitenland.  Actueel blijven volg Sister Sister dan op facebook via www.facebook.com/duosistersister

  DJ Janoesj
  Monday 08 April 2019 12:11