Sjeik in den Olie gooit; “Biertje erin Biertje eruit”

Sjeik in den Olie gooit; “Biertje erin Biertje eruit”

Een heerlijke meezinger met veel accordeon solo’s en een vette tuba in een heerlijke Oostenrijks/Oosterse polka !
De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoort al 2 jaar achtereen dikke feesthits met nummers als; “Ali Baba” en de “Woestijpolka”. 

In korte tijd heeft hij 100.000’en views op Youtube en is er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele bühne act.

Met de Carnaval 2020 in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single met de titel; Biertje erin, Biertje eruit.
Een heerlijke meezinger met veel accordeon solo’s en een vette tuba in een heerlijke Oostenrijks/Oosterse polka die gebaseerd is op de grote hit van de Slijpers.

De single is wederom geproduceerd door de succesvolle Multi-producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie een heerlijke Oosterse Party Sound heeft gemaakt!
“Biertje erin biertje eruit” is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en verschijnt op het label van AKMP.

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België Ook is er een prachtig gemaakte videoclip met Sjeik in den Olie in de hoofdrol die te zien

is op o.a. Youtube. Met deze geweldige carnavalskraker veroverd Sjeik in de Olie steeds verder de feest scene van Nederland met zijn Oosterse act

die staat als een huis! Niet voor niets is zijn motto; Like de Sjeik!
 
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

  DJ Janoesj
  Monday 20 January 2020 12:39