The Crazy Entertainers veroveren de wereld met hun muziek vandaar een nieuwe single Dansen

The Crazy Entertainers veroveren de wereld met hun muziek vandaar een nieuwe single Dansen

Door de vele jaren heen is deze groep heel wat geëvolueerd en dit in de positieve richting. Na wat tientallen jaren eerder begon met twee zingende clowns

is uitgebloeid tot een drie koppige groepsleden en met succes. Oprichter Patrick Lagae heeft in die jaren heen heel wat collega's opgeleid tot waardige teamgenoten,

zoals de Hermes House Band heeft ook The Crazy Entertainers veel opvolgers mogen verwelkomen.

Nu na een promotiejaar in 2018 kunnen wij onze vaste en beste team over de jaren heen met heel veel trots voorstellen .

Patrick Lagae (alias Patrick Valk)
Uiterst rechts is het brein achter de groep en ook de oprichter. Hij startte zijn carrière als DJ aan zeer jonge leeftijd en was een veel gevraagde DJ.

Is ook oprichter en medewerker geweest van tot heden nog bestaande radio stations, het zingen zit er al heel lang in maar het duurde nog lang voor

aleer hij deze droom startte en toen ging alles in stroom versnelling.

Cindy Lagae
Middelste is de dochter van Patrick en was bij het begin van het oprichten van deze groep reeds actief weliswaar op de achtergrond.

Ze hielp bij het coachen en was meestal het brein achter de keuze van de songs en lay-outs. Ze is zeker een meerwaarde in de groep net zoals haar dochter Liesl de derde groepslid.

Liesl Lagae
Uiterst links is de dochter van Cindy dus uiteraard de kleindochter van Patrick, alles is met de paplepel ingegeven aan haar en is zeker een meerwaarde.

Liesl gaat nog naar school in het KTA te Brugge en volgt ASO met richting Dans! Er is een grote toekomst voor haar in deze business.

  DJ Janoesj
  Wednesday 30 September 2020 12:01