Verrassend, vurig, volwassen: Roland Verstappen met nieuw elan opnieuw in de hitlijsten

Verrassend, vurig, volwassen: Roland Verstappen met nieuw elan opnieuw in de hitlijsten

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal Niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum? Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingles het nog steeds goed doen op menig karaoke feestje, kwam de zanger anno 2017 met een nieuw geluid. Op het album ‘Oase van Licht’ liet hij als voorman van de band Verstappen horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. Hij verraste met een volwassen en vernieuwende Nederpop sound. Onveranderd is het vuur waarmee dit ten gehore werd gebracht. Dat is niets minder dan in ‘93.     

Een nieuwe CD, en nieuw vuur om weer de podia van Nederland en nu ook België te betreden. De afgelopen 2 jaar waren Oase Van Licht, Vrij en Lief Van Binnen nummers die veelvuldig uit de verschillende radio-speakers knalden en clips die de beeldbuizen vulden, zowel in België als Nederland.

In Mei 2019 zal het overzichtsalbum OVEREIND met 35 jaar liedjes van Roland het levenslicht zien met meer hits en meer promotie. Om te beginnen komt er 24 april 2019 de single DAAR uit. Geheel opnieuw opgenomen en nu met de stem van Roland en de vurige gitaar van Cor Mutsers. Roland is nog lang niet uitgezongen en zoals hij zelf zegt: “ik heb het gevoel dat ik net pas begin”.

  DJ Janoesj
  Saturday 27 April 2019 11:16