Wendy Kreté stel zicht voor aan het grote publiek

Wendy Kreté stel zicht voor aan het grote publiek

Wendy is Geboren 30-12-1989 te S'-Hertogenbosch
Liefde vol opgevoed door mijn vader en moeder in het huis waar ze nu nog wonen.
Vanaf ik klein ben zing ik al, vroeger op mijn slaapkamer stond ik al te zingen.
Jaren later ben ik er professioneel mee begonnen het is mijn passie om te zingen en om mensen te vermaken.
Jammer genoeg heb ik dit maar een paar jaar kunnen doen omdat ik zwanger werd van mijn kinderen.
Dat is een meisjes droom en heb ik de keuze gemaakt om mijn kinderen groot te brengen en te kijken wanneer ik verder kon met zingen.
Ik heb 2 kinderen Chevenna en Djana, Danny heeft er ook 2 en samen hebben we toch nog gekozen om een kleine wonder samen te maken

dus een lekker groot gezin en een gezin dat er helemaal achter staat, en waar ik van kan genieten van de momenten dat ik niet aan het zingen ben.
Daarna wilde ik gaan zingen nu de meeste kids uit de luiers zijn en ik me kan richten op mijn andere droom
Dat moment is nu! Het eerste grote podium waar ik heb mogen staan is het levenslied in Den bosch, ik was één van de gelukkigen die zich had ingeschreven voor de 1uur sjow en ook was uitgeloot om het podium te mogen betreden. Stik zenuwachtig stond ik daar voor het grote publiek. Na dat optreden wist ik het zeker 'ik wil door en niets anders meer.
Vanaf dat moment is het hard gegaan, ik word regelmatig gevraagd door mensen en evenementen. En nu een kijk ik mooi terug op wat ik afgelopen jaar bereikt heb.
2024 word ook een mooi jaar, er staan al wat studio momenten geplant en wil dan met een knaller van een singel komen met een mooie presentatie.
Samen met mijn vriend zijn we hard aan het werken om mooie diverse liedjes te kunnen maken en zingen om zo iedereen te kunnen laten genieten van de muziek die we maken. Kwaliteit vinden we echt belangrijk om zo goed en professioneel te kunnen werken. Ik wil het podium op knallen! Ik heb voor mijzelf het moment gekozen om weer door te kunnen gaan. Ik heb een lekker groot gezin waarmee ik het zingen nu kan combineren wie wil dat nou niet? Je meisjes droom en je passie kunnen doen met een gezin/familie die achter je staat om me te zien genieten heerlijk is dat.
Nu ben ik 34 jaar en kan ik nog heel wat jaren verder met mijn muziek, stralend op het podium en muziek maken en opnemen in de studio.

Liefs, Wendy

Wil je meer weten over of van Wendy Kreté neem dan contact op via onderstaande link
https://www.wendykrete.com/Home/
 

  DJ Janoesj
  Thursday 08 February 2024 17:38