Wilmo is helemaal tot over zijn oren bezingt hij in ziojn nieuwe singel

Wilmo is helemaal tot over zijn oren bezingt hij in ziojn nieuwe singel

Een muzikale ontdekkingsreis zo betiteld Wilmo (Verwoert) uit Opheusden zijn muziek.

In juni 2017 presenteerde Wilmo zijn 1ste single. Nu bijna 2 jaar verder komt hij alweer met zijn 5de single. Deze muzikale ontdekkingsreis brengt hem langs diverse stijlen echter blijft hij trouw aan zijn roots. Met de single “Tot over mijn oren” is het wel duidelijk waar zijn hart ligt.  De liefde voor muziek:

De walkman speelde destijds een belangrijke rol in zijn leven, de cassettebandjes waren niet aan te slepen. Elke donderdagavond zat hij klaar met een stapel cassettebandjes om een aflevering van de Ferry Maat Soul show op te nemen. Dat viel ook op in het Betuwse dorp Opheusden waar hij is geboren en getogen. Wat hij toen niet kon beseffen was dat die disco beat hem zou blijven achtervolgen. De zoektocht naar het juiste repertoire bracht hem weer terug naar die bijzondere donderdagavonden. Zijn nummer zitten vol met blazers en strijkers arrangementen, en de rode draad is de groovy wah wah gitaar.

Toekomst:

Met “ Tot over mijn oren ” volgt Wilmo een weg die hij min of meer al was ingeslagen. Echter moet men er niet gek van opkijken dat er nog een muzikale verrassing uit de hoge hoed komt. Er ligt veel materiaal waaruit hij kan putten dus men is voorlopig nog niet van hem af.  

  DJ Janoesj
  Thursday 28 March 2019 09:44